Over DeDipfabriek

De Dipfabriek is een jong en innoverend bedrijf gespecialiseerd in het dippen van auto's. Wij denken met u mee als het gaat om de perfecte make-over voor uw auto. Wij streven naar perfectie en daarom werken we vakbekwaam en uiterst zorgvuldig om voor u het best mogelijke resultaat te creƫren. Naast het plastidippen van de auto bieden we ook de optie om uw velgen te laten dippen, of de auto te ontchromen, dit zorgt voor een sportieve en stoere uitstraling!

01Het Design

Het doel van de website is om het zo makkelijk mogelijk te maken om een klant een aanvraag te laten doen. Daarom hebben wij gekozen voor een one-page ontwerp. De website is erg makkelijk te navigeren. Omdat klanten vaak op mobiel de site gaan gebruiken is deze goed ingericht voor zowel mobiel als desktop. De Dipfabriek is een jong innoverent bedrijf, daarom hebben wij de website een moderne uitstraling gegeven.

02Contact Formulier

We hebben een simpele lay-out ontworpen voor de contact aanvraag te doen, zo heeft De Dipfabriek alle benodigde informatie voor een prijsopgave. Deze is minimalistisch gehouden zodat deze makkelijk in te vullen is om de conversie hoog te houden. Ook hebben wij een mogelijkheid tot whatsapp ontworpen omdat de site veel op mobiel gebruikt zal worden.

03SEO & Snelheid

De snelheid was erg belangrijk, zowel voor de vindbaarheid in google als de gebruiksvriendelijkheid. Om de snelheid te behouden hebben we gekozen voor CSS animatie's, dit behoud de snelheid en geeft een moderne uitstraling. Ook worden alle bestanden aangeleverd in een modern formaat die goed te lezen is door web-browsers.